Δημιουργία και επιμέλεια εικόνων και βίντεο.

Κάθε επιχείρηση, όπως και η δική σου, έχει ανάγκη από ενδιαφέρον περιεχόμενο το οποίο θα πρέπει να ανανεώνεται. Νέες προωθητικές ενέργειες, νέες υπηρεσίες, προσφορές, banners, posts, stories και άλλα συναφή χρειάζονται τα κατάλληλα μέσα για να μεταφέρουν την πληροφορία

The Show Must Go On!

Η Webzoom είναι δίπλα σου προσφέροντας λύσεις και υποστήριξη με γραφιστικές προτάσεις εικόνων και βίντεο για να απογειώσουν την ψηφιακή εικόνα της επιχείρησης σου. Μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις. Η φιλοσοφία μας πίσω από τα σχέδια μας προσαρμόζεται ανάλογα με τον τύπο της επιχείρησης και τους στόχους που έχουμε θέσει. Το στοιχείο όμως που παραμένει σταθερό είναι η υψηλή αισθητική και η αρμονία των χρωμάτων με τα κείμενα μας.

Δημιουργία εταιρικής ταυτότητας (Λογότυπο, Παλέτα χρωμάτων, Συσκευασία προϊόντων)
Σχεδίαση λογότυπου

Η αρχή λένε είναι το ήμισυ του παντός και στη Webzoom δίνουμε βάση στο ξεκίνημα σου. Αν σκέφτεσαι να κάνεις τη δική σου επιχείρηση ή να την ανανεώσεις, στη Webzoom θα αναλάβουμε υπεύθυνα την υλοποίηση της εταιρικής του ταυτότητας.

Μέσα από τη συζήτηση και την ανταλλαγή προτάσεων θα καταλήξουμε στο σχέδιο του λογότυπου και την παλέτα χρωμάτων που θα χαρακτηρίζουν την επιχείρηση σου. Επιπλέον, διαθέτουμε τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε μακέτες για συσκευασίες προϊόντων. Με αυτόν τον τρόπο, η επιχείρηση σου θα αποκτήσεις χαρακτήρα και προσωπικότητα πριν ακόμη ξεκινήσει.

Design

Μπορεί οι τεχνολογικές εξελίξεις της τελευταίας δεκαετίας να μας έχουν απομακρύνει από τον κλασσικό έντυπο τρόπο διαφήμισης αλλά δεν αγνοούμε ότι υπάρχει κοινό που προτιμά παραδοσιακά μέσα.
Στη Webzoom καλύπτουμε και αυτή την ανάγκη της αγοράς αναλαμβάνοντας τον σχεδιασμό μακετών για έντυπες αφίσες, διαφημιστικά φυλλάδια (flyers) και άλλα. Ενδείκνυται ο εν λόγω τύπος διαφήμισης για τοπικά φυσικά καταστήματα και προωθητικές ενέργειες τοπικού ενδιαφέροντος.

Σχεδίαση έντυπου διαφημιστικού υλικού
Δημιουργία menu με QR Code

Έχεις κατάστημα εστίασης; Café, Ταβέρνα, Αρτοποιείο και τα σχετικά; Έχουμε αυτό που χρειάζεσαι για να παρουσιάσεις όλη τη ποικιλία των προϊόντων σου. Με υψηλή αισθητική και ευθύνη, σχεδιάζουμε τη μακέτα του έντυπου menu σου.

Επιπλέον, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις το επόμενο βήμα εξέλιξης δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες σου να δούνε το menu ηλεκτρονικά μέσω της νέας τεχνολογίας QR Code, χωρίς να χρειάζεσαι ιστοσελίδα.

Τι κερδίζεις μαζί μας:

Επαγγελματισμό και συνέπεια

Πλάνο δράσης

Τεχνολογική εξοικείωση

Υψηλή αισθητική

Ελκυστικό περιεχόμενο