Η κατασκευή της ιστοσελίδας ή του eshop σου είναι το πρώτο βήμα για την ψηφιακή σου ανάπτυξη και το πιο σημαντικό. Αν όμως το παρομοιάσουμε με την οικία σου, τότε σίγουρα το Web Hosting & Support είναι οι πυλώνες που στηρίζουν το όμορφο δημιούργημα σου.

Foundation
Web Hosting

Με τον όρο Web Hosting εννοούμε τον εικονικό χώρο που διαθέτουμε εμείς σαν εταιρία για το site σου. Είναι απαραίτητος καθώς όλη η πληροφορία και οι λειτουργίες του αποθηκεύονται εκεί. Μέσω αυτού του χώρου γίνεται προσβάσιμο και από αυτόν εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό η ταχύτητα και η λειτουργία του site. Για παράδειγμα, ένα e-shop επιβαρυμένο με χιλιάδες προϊόντα και εφαρμογές απαιτεί σίγουρα το κατάλληλο πακέτο hosting για να υποστηρίξει την ορθή λειτουργία του

Με τον όρο Support εννοούμε όλα αυτά τα τεχνικά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν στο site και απαιτούν την επίλυση τους από την ομάδα μας. Ακόμη, μία μοντέρνα και επαγγελματική ιστοσελίδα απαιτεί συνεχή ανανέωση του περιεχομένου και τεχνική αναβάθμιση.

Για όλα αυτά, είναι κρίσιμο να έχεις δίπλα σου σοβαρούς, εξειδικευμένους επαγγελματίες, έτοιμους ανά πάσα στιγμή να επιλύσουν ένα πρόβλημα ή να αναλάβουν μία διόρθωση, ανανέωση.

Support

Τι κερδίζεις μαζί μας:

Ασφαλείς Servers

Ταχύτητα

Εξειδίκευση

Ευελιξία στην ανταπόκριση

Δυνατότητα ανανέωσης περιεχομένου.